Mammut Sloper Low Denim Hverdagslig Damesko,mammut klær norge,Factory Direct

NOK81.03  NOK40.55Du får 50% avslag
  • Modell: Mammut 001960
  • 6632 stk. på lager
  • Mammut Tatlow Lth Hverdagslig Bark / Arcadian Damesko,mammut fjellsko best i test,pålitelig leverandør
  • Mammut Needle Hverdagslig Graphite / Light Pacific Damesko,mammut sekk 12l,en levetid kjærligheten
  • Mammut Tatlow Goretex Hverdagslig Damesko,mammut albaron jakke,kjøp på nett angrefrist
  • Mammut Sloper Low Denim Hverdagslig Damesko,mammut klær norge,Factory Direct
  • Mammut Sloper Low Lth Hverdagslig Damesko,mammut salg tanum,salg forhandler

Velg ønsket variant:Ant.

Mammut Sloper Low Denim Hverdagslig Damesko,mammut klær norge,Factory Direct_checkout

Description

mammut creon jakke Mammut Damesko Hverdagslig , Mammut Sloper Low Denim Hverdagslig Damesko,mammut klær norge,Factory Direct mammut fjellsko test,Norge billig salg
Super lett og super pakkbar multifunksjonelle sko som er en sikker og komfortabel følgesvenn for reiser, hverdagen, og som en tilfeldig sko etter intens buldring og sportsklatring hendelser. Slå ned hælen skaper et godt ventilert tette. Den robuste ytre denim stoff og myk lerret fôr skape et behagelig fotklima, forblir tungen, som er festet på den ene siden, sentrert og gripex Logo eneste grep godt og etterlater Mammut fotspor ...
Egenskaper:
Fôr og polstring systemTakes hensyn til de ulike områdene av Footless svette, eksponering for kulde, trykk
Den elastiske hæl hetten kan brettes ned eller opp avhengig av situasjonen. Dette gjør at skoen slitt som en fullverdig low cut versjon eller en luftig tette.
Dempeelement laget av to forskjellige myke materialer. Således en sone kan være utformet mer mykt og en annen sone mer støtte, avhengig av behovet.
Board varte
spesifikasjoner:
Vekt [g]: 180
Materiale Tekstil:
Lerret
Inner Lining:
Lerret
soles:
gripex Logo såle: Trimmet ned såle for å sikre en lett vekt for varierte applikasjoner på lett terrainMedium hard gummi blanding med godt grep og anti slitasje propertiesPerfect for reise, daglig slitasje og som andre sko for klatrere
Teknologi:
Flytende gummi beskyttelse: Flytende gummi applicationProtection mot slitasje og skader på materialLighter enn gummi
Dual Density: To absorberende materiale for tilpasset støtte og absorpsjon
FeetMap: Fôr og polstring systemTakes hensyn til de ulike områdene av Footless svette, eksponering for kulde, trykk
gripex Yttersåle Teknologi: gripex er en eneste konsept utviklet av Mammut som vurderer de spesifikke krav til hver enkelt bruksområde. Mammut design og utvikling team har trukket på over 100 års erfaring for å lage en såle struktur system som gjør optimal bruk av etterlevelse og slitasje kriterier.
Flex Heel: Hengslet hæl sectionMultifunctional, elastisk, praktisk
Poro Wedge: Lett komprimert Phylon kile (EVA = Ethylene Vinyl Acetate) med meget gode demping egenskaper
Omsorg:
Sko må være beskyttet mot vann, våte forhold og smuss. Siden våte forhold og smuss påvirker lær naturlige egenskaper, for eksempel temperatur kontroll og komfort, er skopleie et svært viktig område.
Rengjøring:
Bruk en børste for å fjerne skitt, eller børste skoen under rennende vann for å fjerne vedvarende tilsmussing
Skinn rengjøring produkter er ikke anbefalt siden såpe skader vanntetting behandling
Etter rengjøring av sko, gni i de aktuelle voks eller silikonbasert pleie produkter eller polere dem med en myk børste
Tørr lær trenger næringsstoffer i form av voks (uten fett eller olje). Påfør et svært tynt lag og deretter arbeide inn i skinn
Anvendelsen av voks gjør nubuk eller velur skinn mørkere og glattere. Flytende pleieprodukter opprettholde lær opprinnelige utseende lenger, men gir færre næringsstoffer
Den beste måten å rengjøre fôr (tekstil, GORE TEX® og skinn) bruker masse kaldt vann og en svamp. Fôret beholder store mengder salt fra svette. På lang sikt kan dette ha en ødeleggende effekt på tekstiler og lær fôr materialer.
Vanntetting:
En vanntetting behandling bør brukes regelmessig til fottøy. Vi anbefaler spray uten fluorcarbone, omgivelsene sier takk!
Vanntette behandlinger som fungerer best når den brukes umiddelbart etter rengjøring, når skoen er helt tørt. For å sikre maksimal ytelse, anbefales vi reapplying en vanntett behandling dagen før en tur.
Vanntetting er viktig å holde føttene tørre. Skinn eller tekstil mettet med skitt og vann er ikke lenger i stand til å puste, noe som resulterer i økt svette.
For å oppnå optimal motstand mot vann og smuss, bør vanntetting behandling brukes til å rengjøre og tørke skinn. Rens skoene først.
Vanntetting behandling kan brukes så snart som skinn er helt tørt.
Spray skoene grundig i et godt ventilert rom eller i friluft, ved hjelp av langsomme og til og med bevegelser, fra en avstand på rundt 20 cm.
Vent til skoene er helt tørre før du bruker dem. 100 prosent beskyttelse oppnås etter rundt 24 timer.
Omsorg:
Hvis skinn ikke er tatt vare på regelmessig, blir det hard og sprø og sitt utseende lider. Shoe omsorg er viktig for å forebygge dette. Dette gjør lær føyelige, fleksible og holder det ser bra ut. Regelmessig vedlikehold hindrer også utseendet av små sprekker.
Fjern skolissene og innleggssåler.
fjerne smuss forsiktig fra skoene med en børste. For vedvarende tilsmussing, kan du også pusse skoene under rennende vann. Ikke bruk rengjøringsprodukter. Såpe skader skinn.
Stuff rengjøres skinnsko med avisen, og endre avisen regelmessig. Dette hjelper dem til å tørke raskere. (NB GORE TEX foret sko tørke bedre uten avis inni dem)
Vent til skinnet er helt tørt, før du behandler dem.
Frisket opp:
Våre føtter kan være innkapslet i våre sko i opp til 16 timer i løpet av lange fotturer, sykkelturer eller en lang arbeidsdag. Svette akkumuleres i sokker og sko. Trøstende varmen fra dette lukkede fuktig miljø skaper en ideell grobunn for bakterier. Regelmessig bruk av frisket produkter bidrar til å holde innsiden av skoene frisk og ren.
Oppbevaring:
Hvis den lagres på riktig måte, beholder en sko sin form og funksjon for en lengre periode. Oppbevar aldri skoene når de er våte eller skitne. Dette gjør skinnet sprøtt.
Etter iført, lagre sko med tunger helt åpne og sålene fjernet i en skyggefull, tørt og godt ventilert sted
Shoe trær bør alltid plasseres i tørre sko før lagring
Oppbevar aldri skoene når de er våte, eller i dårlig ventilerte steder, for eksempel i en bil, en plastpose eller en kjeller
Ikke tørk i nærheten av en varmekilde (brann, varme komfyr, etc.)
Sko med skinn fôr kan bli fylt med avisen. Sko med GORE TEX fôr tørke raskere uten avis inne

Hvis det du trenger er Mammut Sloper Low Denim er det akkurat her og til den beste prisen. Mammut har denne og andre ski produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Hverdagslig støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.
Mammut - Damesko - Hverdagslig

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.